Love for the campingsite

Rondje Denemarken met Love for the Campsite

Op 10 oktober is het nieuwe tv-programma ‘Love for the Campsite’ gestart, met de presentatoren Ron Brandsteder en Patrick Martens. Samen met acht vijftigplussers maken de BN’ers een hilarische kampeerreis door Denemarken, met campers, caravans en een vouwwagen.In het gloednieuwe kampeerprogramma ‘Love for the Campsite’ kruipen Ron Brandsteder (o.a. Honeymoonquiz) en Patrick Martens (o.a. GTST en ZOOP) in de rol van reisleiders, tijdens een rondreis door Denemarken.

Paardrijden, oesters rapen en abseilen

Gezamenlijk genieten reisleiders Ron Brandsteder en Patrick Martens én de acht deelnemers van de prachtige natuur in Denemarken en het campingleven. Ze overnachten onder meer op Nysted Strand Camping, Camp Møns Klint en Drejby Camping, drie mooie campings met uitstekende faciliteiten. Het gezelschap kampeert met caravans, campers en een vouwwagen (Bürstner, Dethleffs, Laika en Camp-let). Veel kampeerervaring hebben deelnemers noch reisleiders en dat zorgt voor vermakelijke scènes.

Tijdens het rondje Denemarken gaan de deelnemers onder meer oesters rapen, gin maken, abseilen en wandelen over de kliffen van Møn. Op de website Love for the Campsite lees je meer over het tv-programma en kun je alvast kennismaken met de deelnemers. Het tv-programma is ontstaan door een samenwerking tussen VisitDenmark, de ANWB en Camp-to-Go.

Uitzendtijden

Volg de avonturen van Ron Brandsteder, Patrick Martens en de acht deelnemers elke donderdag om 21.30 uur en elke zaterdag (herhaling) om 18.30 uur bij de zender ONS: te ontvangen op kanaal 50 van Ziggo en op kanaal 89 in het pluspakket van KPN. Ook bij andere Nederlandse providers is ONS in het pakket opgenomen.